No hi ha res millor que viure en un barri. Tots ens coneixem, tenim tot tipus de serveis, botigues amb productes de proximitat, forn de pa, farmàcia... I també, algun veí que et porta quatre moixernons per fer un bon estofat!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
* ¾ de Kg de cap de llom tallat a daus
* ¼ de Kg de butifarra tallada a trossets
* 1 ceba tallada a juliana
* 2 tomàquets tallats a daus
* 1 copa de vi blanc
* 2 alls trinxats
* sal i pebre
* oli d'oliva verge extra
Anem al lío!!!
1.- Salpebrem la carn de porc.
2.- En una cassola ampla i amb un raig d'oli, posem a daurar la carn i la butifarra.
3.- Quan ja està daurada, afegim la ceba i l'all i deixem coure.
4.- Quan la ceba es posa transparent, abocar el vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.
5.- Afegir el tomàquet i els moixernons, remenem i rectifiquem de sal.
6.- Baixem el foc, tapem i deixem coure uns 20-30 minutets, fins que quedi tendra i...
A gaudir d'un bon estofat!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada