diumenge, 9 d’octubre del 2016

Lluç a la vasca fàcil

A casa, cada vegada que penso en  cuinar peix, penso en la feina que dona, però amb aquesta dieta, prou veig que es ben fàcil i variat...
I el lluç d'avui n'és el cas!!!

Els ingredients per a quatre persones son:
* 8 rodanxes de lluç
* farina
* oli d'oliva
* sal
* pebre
* 3 alls
* un grapadet de julivert
* 1 got petit aigua

Com ho farem???

1.- Salpebrem el lluç i l'enfarinem
2.- En una cassola ampla amb un raig d'oli posem el lluç.
3.- Fem una picada amb els alls, el julivert, un bon raig d'oli d'oliva i l'aigua i ho tirem per sobre del lluç.
4.- Encenem el foc i ho deixem coure a foc mitjà i tapat durant uns 10 minuts (a partir de que arrenqui el bull)
5.- Anem sacsejant la cassola de tant en tant i...

A menjar un bon lluç ben senzill!!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada