No hi ha cosa que m'empipi més que anar al rebost i no trobar algun ingredient... I això que sempre procuro tindre un paquet de reten de tot i quan l'enceto , ja l'apunto per comprar-ne un altre... però de tant en tant, em despisto i no compro tot el que ens fa falta...
I avuí, he anat a buscar un paquet de espirals de color i no n'hi havia... m'empipat molt i llavors ha sortit l'improvisació...
Comencem amb la recepta???
Els ingredients per a una bona amanida son:
* 250 g de macarrons
* 4 rodanxes de pinya en almívar
* 10 palets de surimi
* 3 llaunes de tonyina amb oli d'oliva verge
* 1 paquet de daus de gall d'indi
* 1 paquet de daus de pernil salat
* 2 paquets d'olives sense ós
* enciam tallat a juliana
* còctel de fruits secs per amanides
Per la vinagreta :
* 2 cullerades de vinagre de Mòdena
* 8 cullerades d'oli d'oliva verge extra
* 3 cullerades soperes de melmelada de tomàquet
* un pessic de sal
* un pessic de pebre
Anem al lío :
1.- Posem a coure els macarrons amb aigua i sal. Quan estiguin cuits, escorrem i refresquem sota l'aixeta. Reservem.
2. - Mentrestant, tallem tota la resta d'ingredients (excepte els fruits secs) i els remenem amb els macarrons. Posem a la nevera a refredar.
3.- Ara, batrem tots els ingredients de la vinagreta.
4.- Emplatem l'amanida de macarrons, amanim amb la vinagreta, hi posem els fruits secs al gust i...
A gaudir de les improvisacións!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dissabte, 2 de juliol del 2016
Amanida de macarrons
Etiquetes de comentaris:
amanida,
enciam,
fruits secs,
macarrons,
melmelada de tomàquet,
plat unic,
primer plat,
segon plat,
Tonyina,
vinagreta
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
A mi em passa com a tu! Al rebost...he de tenir de tot!
ResponEliminaHas improvisat bé, Lourdes!
Petonets,
Olga