L'altre dia, en Jordi, el germà de la meva jefa, ens va portar una bona bossa del que aquí dalt en diuen carreroles. Son cama-secs, uns bolets molt petits i sense gaire carn que surten per aquestes dates i son molt gustoses per fer guisats de carn, encara que, afegits al peix també casen molt bé.
I avuí, per sopar, he pensat... que faràs??? i tot de sobte, he pensat en fer una truiteta, i mirant per la meva llista de blocs preferits, he trobat una bona recepta de la Montse de "La Cuina de la Mussola" i aquest és el resultat.
Comencem!!!
Els ingredients per a una bona truita son:
* 250 g. de carreroles
* 5 ous
* 150 g de daus de bacon fumat
* Oli d'oliva
* Sal
* All i julivert picat
Anem per feina!!!
1-. Posem en una paella els bolets ben nets amb un polsim de sal i els deixem suar.
2-. Un cop s'han begut el seu suc, hi tirem un bon raig d'oli i sofregim les carreroles un parell de minuts.
3-. Afegim l'all i julivert picat al gust i el bacon i acabem de sofregir-ho tot plegat.
4-. Batem els ous salpebrats lleugerament, cuallem la truita pels dos costats i...
A gaudir dels bolets de temporada!!!
Bon Profit!!!
La Cuina de la Mussola
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dilluns, 30 de maig del 2016
Truita de carreroles i bacon
Etiquetes de comentaris:
alls,
bacon,
bolets,
carreroles,
julivert,
ous,
plat unic,
segon plat,
truita
Ubicació:
La Seu d'Urgell, Espanya
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada