dimecres, 2 de setembre del 2015

Truita de carabassó

Anys enrere, els horts, només els menaven gent gran,  jubilats que no sabien que fer durant tot el dia... Però, avuí día, i amb la crisi econòmica que hi ha, cada cop hi ha més jovent conreant un tros de terra, per treure bones verdures...
Per contra, quan creixen,  surten totes de cop i feinades tenen a consumir-les,  confitar-les o congelar-les.
Per això,  de tant en tant, es cansen d'arreglar els carabassons i m'en passen uns quants...
I aquí és on entra el puré, els palets fregits, o com avuí, la truita de carabassó... i n'és de fàcil de fer!!!

Així doncs, comencem???
Els ingredients per a una bona truita són :
*2 carabassons
*4 ous
*sal
*oli d'oliva verge extra

Anem al lío!!!
1._ Rentem i tallem a daus els carabassons i els posem a fregir en una paella amb l'oli a foc suau.
2._ Anem remenant i rectificant de sal.
3._ Batrem els ous amb un pessic de sal i reservem.
4._ Quan el carabassó ja es cuit i tendre, l'escorrem per treure l'excés d'oli i l'incorporem als ous. Remenem tot plegat, cuallem la truita pels dos costats i....

A gaudir dels productes de l'hort!!!

Bon Profit!!!


2 comentaris:

  1. Una de les truites més suaus i fines que hi ha!!!!
    Petons i bon setembre!
    Olga

    ResponElimina