dimecres, 21 de maig del 2014

Salsitxes amb pebrot escalivat i tomàquet

El plat que avui us porto es d'aquells que sempre repetim a casa... i es que es un plat tan senzill de fer... i  es de bo... 
Es pot acompanyar d'un arròs bullit, uns espaguetis, o fins i tot unes patates fregides i una amanida... quin plat mes complert!!!

Ens hi posem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 12 salsitxes
  • 1 pot de tomàquet en conserva
  • 1 pebrot escalivat
  • sal
  • sucre
  • oli
  • pebre
Som-hi doncs!!!
  1. Primer de tot, posarem a escalivar el pebrot, si teniu brasa, doncs a la brasa i sinó al forn també us quedarà bo.
  2. Tot seguit, fregir les salsitxes i reservar.
  3. Amb el mateix oli, abocar el tomàquet i fer el sofregit junt amb la sal, el sucre i el pebre..
  4. Mentre, quan s'hagi acabat de coure el pebrot, el pelem i el tallem a tires.
  5. Afegim el pebrot al sofregit i el deixem coure un parell de minuts.
  6. Per ultim, afegim les salsitxes, ho deixem fer xup-xup tot plegat i...
A gaudir d'un plat exquisit!!!

Bon Profit!!!






dimarts, 20 de maig del 2014

Fideus d'aprofitament

El diumenge, per dinar, vem fer els calamars farcits de l'Avia Nuri, i ens va sobrar molt de sofregit, i com que es un pecat tirar res, avui em volgut fer uns fideus... i junt amb el sofregit i un bon brou de peix, ens han quedat d'escàndol!!!

Anem al lio!!!

Els ingredients per aquests fideus son:

  • 450 g. de fideus gruixuts sense forat
  • Sobres de sofregit 
  • 1'5 l. de brou de peix
Comencem???
  1. Agafem el sofregit i l'escalfem en una cassola.
  2. Tot seguit i afegim el brou i ho deixem que arrenqui el bull.
  3. Afegir els fideus a dins i deixar bullir uns 15 minuts i...
Ja tenim aqui l'escàndol garantit!!!

Bon Profit!!!






diumenge, 4 de maig del 2014

Bunyols ràpids del Dia de la Mare

Doncs si... avui es el dia de la Mare... tradicionalment, sempre l'hem celebrat, encara que ara diuen que es un dia de consumisme... que nomes es una excusa per comprar regals...

Quan era petita, al cole, sempre ens feien fer una manualitat per aquests dies, tant pel dia del pare, com pel dia de la mare... i ara no... sembla que sinó compres algun present, no es aquest dia... quan em de dir que el dia de la mare es cada dia, igual com el dia del pare o el del fill...

Hem de celebrar el dia a dia, i estar contents de estar aquí i tots junts...

Be, desprès d'aquestes reflexions... passem a explicar la recepta del dia!!!

Per aquestes postres rapides necessitarem:

  • 1 placa de pasta de full fresca
  • oli
  • sucre
Comencem???
  1. Estirem la pasta de full i la tallem a trossets amb un talla pastes.
  2. Fregim amb oli ben calent, però a petites tandes i molt ràpid, que sinó es cremen
  3. Posar a sobre de paper absorbent 
  4. Arrebossar amb sucre i....
A gaudir d'aquest dia!!!

Bon Profit!!!