diumenge, 17 de febrer del 2013

Croissants i Xupa-xups de maduixa i xocolata

I de postres... hem aprofitat una placa de pasta de full que rondava per la nevera i una teula de xocolata fondant que també rondava per la dispensa i hem improvisat unes postres molt bones.
Us animeu a fer-les???

Doncs anem per feina!!!

Els ingredients per aquesta recepta son:
  • 12 maduixots
  • 1 placa de pasta de full
  • sucre
  • 1 teula de xocolata fondant
  • 1 cullerada sopera de mantega
  • ou batut
  • nata per decorar (opcional)
  • pals per broquetes
Som-hi doncs!!!
  1. Estenem la pasta de full i la tallem en 8 talls (en creu) per muntar els croissants
  2. Tallem 4 maduixots per la meitat i en posem un tall a la part mes ample de cada porció de pasta de full, ho espolsem amb sucre.
  3. Enrotllem els croissants els pintem amb ou batut i els posem al forn a 210º fins que estiguin ben daurats.
  4. Mentrestant, punxar la resta de maduixots amb un pal de broqueta i desfer la xocolata junt amb la mantega.
  5. Mullar els maduixots en la xocolata desfeta i deixar refredar.
  6. quan els croissants ja son cuits, mullar les puntes amb xocolata, deixar refredar i...
A gaudir d'unes postres fàcils!!!

Bon Profit i bon diumenge!!!





6 comentaris:

  1. Te han quedado unos postres muy ricos para comerlos
    después de la fideuà que he visto abajo que rico.Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Cocinera Mileurista!!!
      Bss y Salud!!!.
      Lourdes

      Elimina
  2. Quins croissants més bons, Lourdes! I la maduixa amb xocolat també és fantàstica! Com m'agrada combinar les fruites amb xoco.... genial, a casa meva no n'hagués quedat ni una engruna!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. i aqui tampoc n'ha quedat cap!!!!
      Gràcies per la visita Marina!!!
      Salut i ptns.
      Lourdes.

      Elimina