divendres, 11 de gener del 2013

Macarrons d'Aniversari

Ahir vam fer per dinar una vedella estofada que treia els sentits!!!
I com que ens va sobrar suc de la vedella, doncs, avui l'hem volgut aprofitar i fer uns macarrons per celebrar que tot just avui fa un any que varem començar aquesta aventura, la de adintrar-nos en aquest mon dels blogs de cuina i conèixer a tanta gent i blogs super interessants!!

Així doncs...comencem!!!

Els ingredients per a 4 persones son:
  • 400 gr. de macarrons
  • Suc de l'estofat de vedella
  • 1 ceba ratllada
  • Una boseta de moixernons
  • Salsa beixamel
  • Formatge ratllat
  • Aigua
  • Sal

Som-hi doncs!!!

  1. El primer que farem és posar a remull en aigua calenta els moixernons (remullar-los al menys una horeta i despres, escorre'ls). 
  2. Bullir els macarrons, fins que estiguin al punt. Escórrer i reservar.
  3. Mentre, sofregirem uns moixernons lleugerament i afegirem la ceba. Acabar de sofregir.
  4. Passar el suc de vedella pel colador xines, per si ha quedat algo de carn o verdures i afegir al sofregit de ceba. 
  5. Remenar, barrejar amb els macarrons i posar-los a la safata del forn.
  6. Ara hi afegirem una salsa beixamel, empolsinem amb formatge ratllat, gratinem i...

A menjar ben calentets, tot celebrant el 
NOSTRE PRIMER ANIVERSARI BLOGUER!!!

Bon Profit i esperem seguir trobant-vos per aquestes aigües d'Internet!!!



2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Doncs si algun dia et sobra algun suc d'algun rostit o guisat, prova'ls de fer... estan bonissim!!! i de pas s'aprofiten per fer salses molt gustoses.
      Ptns i fins aviat!!!
      Lourdes.

      Elimina