dimarts, 27 de novembre de 2012

Magdalenes de xocolata

I vet aquí un altre entrada pel repte d'aquest mes de Memòries d'una Cuinera,  aquest cop amb l'ajut d'un pinxe molt especial ... l'Adrià!!!

I s'ho ha passat tant be l'Adrià remenant la barreja que ja em demana per fer-ne mes!!!
La recepta d'avui la va publicar Coure Coulants i es tant fàcil, tan fàcil, que m'he decidit a fer-la per començar a fer algun muffins o magdalena...

Som-hi doncs... anem per feina!!!

Els ingredients per a unes 12 magdalenes son:

  • 210 gr. de farina
  • 40 gr. de cacau
  • 150 gr. de sucre
  • 2 culleradetes de llevat en pols
  • un pessic de sal
  • 250 ml. de llet
  • 250 gr. de mantega
  • una culleradeta de sucre avainillat
  • 120 gr. de perles de xocolata.
Comencem???
  1. Escalfem el forn a 180º
  2. En un bol gran, afegir tots els ingredients secs (la farina amb el cacau, el sucre, el llevat i la sal) i remenar.
  3. En un altre bol posar la mantega desfeta, la llet i la vainilla i batre-ho tot plegat.
  4. Afegir els ingredients líquids als sòlids i barrejar-ho tot però no gaire, ha de quedar grabullós.
  5. Afegir les perles de xocolata i tornar a remenar lleugerament.
  6. Posar als motlles fins a 2/3 parts i enfornar durant uns 20-25 minuts.
  7. Un cop daurats, treure del forn i deixar refredar a sobre d'una reixeta i...
Bon profit!!!

Part de la família al complet... l'altre part es a la panxa de l'Adrià!!!



6 comentaris:

  1. Deuen ser ben bones, amb xocolata!! Bona proposta.

    ResponElimina
  2. Amb el pinxe i la recepta de la Laura tenies l'èxit assegurat!;)
    Gràcies de nou per participar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant!!! i es que el pinxe s'ho val tot!!! ajajajajaj
      Gracies a vosaltres.

      Elimina
  3. M'encanten els motllos de les roses!!! t'han quedat molt bé, encara que amb l'ajudant que has tingut no m'estranya!!! ;) petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Judith!!! El pinxe es lo millor de tot!!!
      Ptns.
      Lourdes.

      Elimina