diumenge, 30 de setembre de 2012

Escumes de Sitges

Al meu poble, pots trobar a quasi totes les pastisseries unes pastetes molt bones.
Son les "Escumes de Sitges", i la recepta es tan fàcil, com secreta!!!.
Tant secreta, que quasi no es pot trobar ni a Internet. Tant sols hi han dues entrades amb la recepta... i avui, amb enyorança...l'he agafat i la he adaptat als ingredients que tenia per casa.

Comencem???

Els ingredients per a 28 unitats son:

  • 3 clares d'ou
  • 100 gr. d'ametlla crocant.
  • 40 gr. de farina de rebosteria.
  • 150 gr. de sucre.
  • Un grapat de panses sense llavors.
  • Un grapat de pinyons.
Anem per feina!!!
  1. Muntarem les clares amb un pessic de sal a punt de neu i a mig muntar afegir el sucre.
  2. Barrejar la farina amb el crocant, i barrejar amb les clares muntades, amb molta cura.
  3. A la safata del forn, folrada amb paper sulfuritzat, posar porcions d'aquesta massa d'uns 2'5 cm de diàmetre.
  4. Decorar cada porció amb una pansa i quatre o cinc pinyons i enfornar a mitja alçada i foc suau fins que estiguin daurades.
I a gaudir, amb alegria, d'aquestes postres tant típiques de Sitges!!!

Bon Profit!!!





8 comentaris:

  1. Tinc un petit premi per tu!!!
    http://cuinadepoble.blogspot.com.es/2012/10/premi-liebster.html

    ResponElimina
  2. No coneixia aquesta recepta però està molt bé fer país/poble.
    Moltíssimes gràcies per participar al Memòries.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltisimes gracies a vosaltres per fer aquest magnific espai... Es una gran labor la que feu recopilant tantes i tantes receptes.

      Petonets ♥

      Lourdes.

      Elimina
  3. Respostes
    1. Bones no... bonissimes!!! Jejejeje

      Gracies per visitar-me

      Petonets ♥

      Lourdes.

      Elimina
  4. amb una bona tassa de xocolata segur que no duren ni 5 minuts!!!!! moltíssimes gràcies per participar. petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni 5 segons!!!
      Gracies per la teva visita!!!

      Salut.
      Lourdes.

      Elimina