dilluns, 19 de març del 2012

Llenties amb arròs Espressss

Les preses del dia a dia ens obliga moltes vegades a fer una cuina rapida i adaptar els plats de tota la vida a la vida moderna.
Aquest es el cas d'aquestes llenties, que en mitja hora ja estan fetes... i queden igual de gustoses que fetes a "la antigua"

Els ingredients per a quatre persones son:

  • un pot de llenties cuites
  • un gotet d'arròs
  • 100 gr. de bacon a daus
  • 100 gr. de xorisso 
  • una fulla de llorer
  • 2 alls sense pelar
  • 1 tomàquet ratllat
  • 1 ceba petita ratllada
  • un litre i quart d'aigua
  • sal
Comencem dons? 

  1. En una cassola, posem a sofregir el bacon i el xorisso, amb el llorer i els alls. 
  2. Remenar i afegir el tomàquet i la ceba tot junt, rectificar de sal i deixar coure una mica.
  3. Ara es el moment d'incorporar l'aigua. Quant arranqui el bull deixar coure una mica i afegir el arròs. Rectificar de sal
  4. Quant l'arròs ja porti uns 15 minuts, afegir el pot de llenties i deixar coure uns 5 minuts mes, fins que estigui cuit l'arròs.
I ja estan fetes les llenties expresssss

Bon Profit!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada