diumenge, 22 de gener del 2012

Paella de mar

Avui es diumenge i com es tradició, toca paella. I quina paella que ens ha fet avui la iaia... estava per xupar-se els dits!!!

Els ingredients que hi a posat son:
  • 4 taces d'arros
  • Tres tomàquets
  • una ceba
  • unes tires de pebrot vermell escalivat
  • aigua
  • fumet de peix
  • una sípia
  • 8 gambes
  • 300 gr. de chirla
  • 1/2 Kg. de musclos de roca
  • sal
  • pebre
  • una guindilla
Per començar:
  1. Netejarem i tallarem a troços la sípia i la bullirem amb aigua (tot just que la cobreixi ), sal i una guindilla de caiena. Quant estigui tendra, treurem la guindilla i es reserva. 
  2. Fer les chirles i els musclos al vapor, guardar el caldo i reservar.
  3. A continuació comencem a fer el sofregit, amb la ceba i el tomàquet, tot ratllat. Quant ja estigui casi fet i aboquem el pebrot, la sípia i el caldo que hagi quedat i ho remenem tot plegat.
  4. Ara sofregir les gambes i barrejar-hi el sofregit i les xirles i els musclos amb el seu suc. Remenar.
  5. Hi abocarem el arròs i el sofregirem una miqueta, afegir el fumet i deixar coure fins que l'arròs estigui al punt. 
Mmmmmmm!!!! Quin arròs mes bo.

Bon profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada